Моят вот днес е изцяло положителен.  Нямам пропуснато гласуване. Гласувах да

...
Моят вот днес е изцяло положителен.  Нямам пропуснато гласуване. Гласувах да
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова: Гласувах да преодолеем политическата криза, да се формира стабилно мнозинство и стабилно правителство

Моят избор през днешния ден е напълно позитивен.  Нямам пропуснато гласоподаване. Гласувах да преодолеем политическата рецесия, да се образува устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление, което да взема решение най-важните за хората проблеми. Това съобщи пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова, която гласоподава в Софийска професионална гимназия по електроника „ Джон Атанасов “.

Йотова сподели, че е мъчно да се работи във парламентарна република, в която не действа Народно събрание. „ Служебното държавно управление остави една доста висока летва, която идващия кабинен уповавам се освен ще прескочи, само че и усили нейната височина. Страната е постоянна в условия на рецесия “, акцентира тя.

Вицепрезидентът изрази вяра идващото Народно заседание да проработи бързо. „ Надявам се на разсъдък, Надявам се на това да се продължат положителните практики на служебният кабинет “, сподели тя.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР